PSORIODERM SZENZITÍV TERMÉKCSALÁD


A Psorioderm szenzitív termékek nem tartalmaznak sem szalicil savat, sem pedig parabéneket, így a 3 év alatti gyermekeknek is biztonsággal alkalmazhatóak. A psoriasis ma még véglegesen nem gyógyítható, de célzott, napi ápolással a tünetek jelentősen csökkenthetőek. A tünetmentes időszak változó, esetenként több év is lehet, sajnos ki kell mondani, hogy oki kezelés továbbra sem érhető el, különféle terápiás módszerekkel a tünetek csökkenthetők. Ennek egyik lehetősége a bőr ápolása, táplálása, lehetőség szerint természetes anyagokat tartalmazó készítményekkel. A Psorioderm termékekről bővebben is olvashat a Psorioderm termékek weboldalán, valamint a termékeket megvásáolhatja a Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinikán, a gyógyszertárakban, és az Eventuspharma Webáruházban

PSORIODERM SZENZITÍV TERMÉKCSALÁD:

Parabén- és szalicilsavmentes Psorioderm® Szenzitív termékek az ekcémás, atópiás, pikkelysömörös és szeborreás bőr napi ápolására ajánlottak, már 3 éves kor alatt is. Hozzáadott jojoba-, akácméz kivonattal, shea vaj- és E-vitamin tartalommal rendelkeznek. 

Természetes összetevőik révén a Psorioderm® Szenzitív termékek intenzíven táplálják, ápolják és nyugtatják a száraz, érzékeny és irritált bőrt és javítják annak komfortérzetét. Magas nedvességtartalmuk miatt hidratálják a száraz, vízhiányos bőrt. A holt-tengeri só szabályozza a bőr ásványianyag-tartalmát, növeli ellenálló képességét. A Psorioderm® Szenzitív termékek hatékonyan segítik pótolni a bőr hiányzó zsiradékait, gátolja a folyadékveszteséget, megnyugtatják és táplálják a bőrt egész napon át. Parabén- és szalicilsavmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, mMesterséges színezéket nem tartalmazó Psorioderm® Szenzitív termékek, illatanyaga nem tartalmaz allergén komponenst, így a babák és gyermekek száraz, érzékeny bőrén is alkalmazhatóak. A Psorioderm® Szenzitív termékek KRÉM, TESTÁPOLÓ, TUSFÜRDŐ és SAMPON formában kaphatóak. Psorioderm szenzitív krém - 50 ml Psorioderm szenzitív testápoló 250 ml Psorioderm szenzitív tusfürdő 250 ml
Megvásárolom  Megvásárolom  Megvásárolom


Psorioderm szenzitív sampon - 250 ml
Megvásárolom


A termékcsalád összes tagja egészségpénztári számlára adómentesen elszámolható! Kizárólag az E2K Kft. egészségpénztári partnereinél (Adosz, Axa, Herend, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Pajzs, Tempo, Vasutas, Vitamin).


Eventus Pharma Kft.
Eventus Pharma® Registered Trade Mark™ 

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-959595
Adószám: 12553653-2-41
EU Adószám: HU12553653
Kamarai nyilvántartási száma: BU12553653
Web: http://www.eventuspharma.hu 

Eventus Pharma Kft - Pezomed Partner Company

Az általunk forgalmazott termékek személyes átvétele munkanapokon  nyíregyházi irodánkban lehetséges: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. További hasznos információkat talál a kiemelt partnereink oldalain, így Pezomed Kft oldalán, a Psorioderm Laboratories Kft oldalán, valamint a Derma-Art bőrgyógyászati magánklinika oldalán is.

0 megjegyzés: