PSORIODERM TERMÉKCSALÁD


A psoriasis ma még véglegesen nem gyógyítható, de célzott, napi ápolással a tünetek jelentősen csökkenthetőek. A tünetmentes időszak változó, esetenként több év is lehet, sajnos ki kell mondani, hogy oki kezelés továbbra sem érhető el, különféle terápiás módszerekkel a tünetek csökkenthetők. Ennek egyik lehetősége a bőr ápolása, táplálása, lehetőség szerint természetes anyagokat tartalmazó készítményekkel. A Psorioderm termékekről bővebben is olvashat a Psorioderm termékek weboldalán, valamint a termékeket megvásáolhatja a Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinikán, a gyógyszertárakban, és az Eventuspharma Webáruházban

PSORIODERM TERMÉKCSALÁD:

A termékcsalád tagjai alkalmasak a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására. Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során. A termékek gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek bőrét egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékcsaládról van szó, melyek a legkiválóbb alapanyagokból készültek: bőrtápláló anyagokban gazdag növényi kivonatokból és olajokból, holt-tengeri sóból,  vitaminokból, ásványi anyagokból. A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezet bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést.

Psorioderm krém
50 ml
Psorioderm krém
100 ml
Psorioderm krém
200 ml
Megvásárolom  Megvásárolom Megvásárolom


Psorioderm sampon
250 ml
Psorioderm tusfürdő
250 ml
Psorioderm testápoló
250 ml
Megvásárolom  Megvásárolom Megvásárolom

A termékcsalád összes tagja egészségpénztári számlára adómentesen elszámolható! Kizárólag az E2K Kft. egészségpénztári partnereinél (Adosz, Axa, Herend, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Pajzs, Tempo, Vasutas, Vitamin).


Eventus Pharma Kft.
Eventus Pharma® Registered Trade Mark™ 

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-959595
Adószám: 12553653-2-41
EU Adószám: HU12553653
Kamarai nyilvántartási száma: BU12553653
Web: http://www.eventuspharma.hu 

Eventus Pharma Kft - Pezomed Partner Company

Az általunk forgalmazott termékek személyes átvétele munkanapokon  nyíregyházi irodánkban lehetséges: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. További hasznos információkat talál a kiemelt partnereink oldalain, így Pezomed Kft oldalán, a Psorioderm Laboratories Kft oldalán, valamint a Derma-Art bőrgyógyászati magánklinika oldalán is.

0 megjegyzés: